nedjelja, 17. travnja 2011.

ZBOG PALJENJA ZASTAVE EU PRIJETI IM 3 GOD ZATVORA

Kako piše t-portal za paljenje EU zastave na prosvjedima paliteljima prijeti i do 3 godine zatvora. Ajme ti ga se nama šta sve moramoi trpiti da se dodvorimo EU. A moje je mišljenje da triba kazniti onoga koji je postavio tu neprijateljsku zastavu, pa mi nismo (a nadam se nećeme ni biti) još članovi EU pa što ona uopće ima raditi pored Hrvatske zastave (Hrvatska zastava nije zapaljena).
Vlade Divac je gazio i palio Hrvatsku zastavu na već toliko spominjanom svjetskom  košarkaškom prvenstvu i onda on dođe šetati se našom metropolom, promovirati dokumentarac "Nekoć braća" (kojeg jedna naša TV ga prikazuje kao događaj stoljeća) i niko od policajaca nije prišao da ga privede pravdi.

Članak u današnjoj
Slobodnoj Dalmaciji
Pogledajmo opet buđenje Šešeljevaca u Srbiji (zar su oni složniji od nas njih je 100-injak tisuća, a nas tek 10-ak tisuća) koji opet zveckaju oružjem. Opet podsjećam na ono šamaranje od strane Stanimirovića, doklen ćemo trpiti uvrede i poniženja kako iz Srbije taku i iz EU.

Pogrešno je misliti da su Generali (i Hrvatska) osuđeni zbog zločina u Oluji. Oni su osuđeni zbog zločina što su učinili da Hrvatska bude samostalna. Jer kako drukčije protumačiti ono njihovo Embargo na uvoz oružja. Pa ona tim nije kažnjavala Srbe jer oni su imali oružja u izobilju zahvaljujući JNA. Oni su tim kažnjavali nas tj Hrvatsku ali i Bosnu i Hercegovinu jer su očekivali da će JNA sa svojom mašinerijom u pregaziti Hrvatsku i očuvati tvorevinu koja se je tada zvala SFRJ i da će e opet biti sve po starom ali ne kao stanje iz SFRJ već stanje iz Vremena Kraljevine Jugoslavije.
E ali naši generali i HV nisu dozvolili da do toga dođe i stoga su kažnjeni a tome likuje i (Neki kažu da je žensko) i Carla del Ponte što se vidi i iz portala Slobodne Dalmacije.

E u tome je svrha ove kazne.

Nema komentara:

Objavi komentar

DA BI POSTAVLJALI KOMENTARE TREBA VAM GOOGLE RAČUN (NPR. GMAIL)