nedjelja, 17. travnja 2011.

CVITNICA U VRLICI

Cvitnica u Vrlici konačno donila malo živosti u naše misto, osvanuo je lip prolitnji dan istina jutro je bilo malo prohladno i 'ko je poranio preporučljivo je bilo obući se malo toplije ali opet i u Vrlici je recesija učinila svoje. Većina koji su došli u Vrliku došlo je prid sam početak mise i malo 'ko da nije u crkvu ponio maslinovu grančicu, a kad je misa završila mali broj ih se zadržavalo po kafićima već su se odmah zaputili put groblja. Jer ipak sutra je radni dan i onaj tko je doša iz podaljega triba na vrime zaputiti se na put (sa suzama u očima vjerujem).

                                                                                                                                                                                            
    Ćakula na trgu razmišljanja


 Procesija oko crkve


 Novootvoreni kafić već je popularan


 Proradila i bašča


 A žedne triba poslužiti

Danas Vrlika puna svita, a sutra opet pustoš, ali srićom dolazi nam Veliki tjedan a sa njime i naši grobari, pa će ubrzo opet  Vrlika biti puna svita, a posebice u iduću nedilju tj. na Uskrs. Školarci će na kratkotrajni odmor od škole i učenja, a viujen da će dobar dio vas koji čitate ovaj blog pohoditi našu Vrliku.

Bilo bi dobro da se izjasnite u anketi malo doli s live strane (za anketu nije potebna registracija) hoćete li pohoditi Vrliku za uskršnje Blagdane, a ja mislim da je i vrime da se i vi uključite kroz komentare ovdje a ne na fejsu. Tako ću znati radim li dobro ili je ovo sve što pišem uzalud. Ako ikako mogu pomoći tu sam, na svako vaše pitanje pokušat ću pronaći odgovor. Neki od vas nisu znali kako otvoriti googleuv račun (najjednostavniji je gmal ), pa sam im ja sam izašao u susret i izradio za njih račun, ali opet ne vidim komentare zar toliko loše radim recite ako u nečemu griješim pa ćemo probati to i ispraviti. Imate i okvir s desne strane za vaša pitanja na koja ću vrlo rado odgovoriti




Nema komentara:

Objavi komentar

DA BI POSTAVLJALI KOMENTARE TREBA VAM GOOGLE RAČUN (NPR. GMAIL)