subota, 16. travnja 2011.

SVI SU IZNENAĐENI

Zastava na pola koplja.
Kad listamo današnji dnevni tisak, svi su se raspisali o jučerašnjem događaju. I kad gledamo izjave naših državnika svi su iznenađeni ma nemojte mi reći. A kada god je "čelična ledy" Carla del Ponte dolazila u Lijepu našu svi su drhtali pred njom i nastojali su se ulizivati po svaku cijenu samo da dobijemo zeleno svjetlo za tu EU. I dotle su svoje generali nudili na milost i nemilost. A kada smo ih svi upozoravali da najprije triba misliti na dostojanstvo onda su nam nabijali da smo protiv gospodarskog napretka i da smo protivnici Hrvatske izdajnici i sl. EU kako god nam je dilila pljuske mi smo se nastojali što više ulizati i njima ali i paziti da kojim slučajem ne uvridimo Srbiju. Sjetimo se pljuske Stanimirovića na godišnjicu Vukovarske tragedije, Purda je malo friška rana.


Ma ta EU nas nikad neće ni primiti, a svako malo nam daje neke nove uvjete a mi samo pasivno promatramo koliko nasi vlastodršci mogu nisko pasti. Nedaj bože da sutra i uđemo u tu EU hoćemo li svake godine podizati kredite da bi platili članarinu. 
Malo sam se odmakao od teme ovop je tema o našim generalima i Haaškom sudu i našoj vladi koja je ostala iznenađena. S čim je iznenađena, što je poduzela da se pomogne našim generalima, zašto nikad nije podignuta optužnica protiv Srbije za zločine koje su napravili. Kažu nema dokaza da je Srbija učestovala u ratu, ako nije bilo ranije (a bilo je) evo samo na temelju dijeljenja ordena Srpskim koljačima za zločine u Vukovru Škabrnji... Ako i to nije dovoljan dokaz onda više nemam riječi.


Hrvatska treba proglasiti Haaški sud kao pristrani i više ne sudjelovati u njemu


Kažu iznenađeni su, ma neka oni nas iznenadi i podnesu ostavke i raspišu što prije izbore kako predsjedničke tako i parlamentarne izbore o istom trošku. Jer dok su na vrhu ovi što jesu, sve ćemo češće drišiti kesu

Nema komentara:

Objavi komentar

DA BI POSTAVLJALI KOMENTARE TREBA VAM GOOGLE RAČUN (NPR. GMAIL)