petak, 3. lipnja 2011.

E COLI SVE VIŠE "EU" BOLI, A NAS?

E coli u Europi. Da li je to nova pošast koja se uvukla pod kožu ionako ispaćenog naroda. Da počnem nabrajati: Svinjska gripa. ptičija gripa, SARS, E COLI, AIDS....
Jesu li svi ti virusi i bakterije izišli iz laboratorija velikih farmaceutskih tvrtki? 

Svi o tome šapuću ali nitko o tome ne smije javno da kaže.
Ubrzo nakon pojave ptičje gripe, svinjske gripe, SARSA (atipična upala pluća) Javile su se neke farmaceutske tvrtke da imaju lijek za tu istu bolest (naravno kao preventiva) i naravno taj lijek stoji čitavo bogatstvo. I narod odmah navali na te lijekove i ne razmišljajući o posljedicama poslije konzumacije  ovih "spasonosnih" tabletica, a farmaceuti zadovoljno trljaju ruke, a i mrtvozornici se nadaju da će od 1000 oboljelih bar deset dopasti i njih.
Sjetimo se ptičije gripe, pa kad smo gledali na TV one veterinare obučene u zaštitna odijela od glave do pete ko svemirci kako pred očima jadnih seljaka (apsurd seljak od zaštite na sebi nije imao ništa) skupljaju perad i nose ju na odstrijel a ni danas nije ispitano da li je to bilo opravdano, samo znam da je taj isti seljak morao obnoviti peradarski fond a pilići za obnovu naravno su došli iz EU zemalja.

Sad je aktualan ovaj E COLI kladim se da će se uskoro javiti neki farmaceut da ima lijek za to i opet će biti gužva u ljekarnama i ambulantama da dobiju svoje cjepivo, i ne razmišljajući o tome da svakim unošenjem ovih "spasonosnih" lijekova osim što sebi stvara ovisnost vjerojatnost da će na sebe navući neku novu bolest (možda bi trebalo ispitati ima li ovaj E COLI kakve veze sa cjepivom protiv Svinjske gripe) je više nego velika.

Navodno za ovaj E COLI je krivo povrće (krastavci), ajmo poći i od te pretpostavke. Svake se godine upotrebljavaju sve jači pesticidi (čitaj otrovi) za suzbijanje razno raznih štetočina kako na povrću tako i na povrću. Postavljam pitanje ima li u tim "zaštitnim" sredstvima nekih boleština. Evo u našim trgovačkim centrima, pazarima... po cile godine nam se nudi grožđe (prije neki dan gledam u jednom centru grožđe čija su zrna veća od oraha - GMO?) pome (kojih ima i za Božić) koje doslovice preko noći dozriju samo oblikom podsjeća na pomu, ali izgledom mi više liči na kuglicu za kićenje jelke, a okusu da i ne govorim.

Evo opet čitam u Slobodnoj da je Rusija zabranila uvoz povrća iz EU. Imaju li naši vlastodršci muda (oprostite mi na ovoj riječi) da se uhvate u koštac s EU i i kažu nećemo vaše povrće? Možeš misliti

Ne triba nama smak svijeta, uništiti ćemo mi sami sebe bez ispaljenog metka.

Nema komentara:

Objavi komentar

DA BI POSTAVLJALI KOMENTARE TREBA VAM GOOGLE RAČUN (NPR. GMAIL)