utorak, 10. travnja 2012.

HAJDUKOVE DVIJE UTAKMICE sažetak


Malo sam bio zabavljen uskršnjim događanjima pa sam tako nisam na vrijeme donio sažetke Hajdukovih utakmica u protekla dva kola.
No prije sažetaka napisao bi riječ-dvije

Prvenstvo je ionako završilo bar što se prvaka tiče. No za hajduka je puno gora stvar ovo što mu priređuju "navijači" koji mu iz utakmice u utakmicu izvlače novac iz ionako prazne blagajne. Jesu li to navijači, gdje su oni navijači koji na utakmice dolaze radi navijanja, a ne radi toga da bi pokazali svoje divljaštvo. Tko zakazuje u ovom slučaju, da li organizatori utakmica, policija, pravosudni organi ili ....

U svakom slučaju ja te ne bi nazvao navijačima. Pa za hajduk bi bolje bilo da igra bez navijača, tako bar nebi morao plaćati puste kazne. Pogledajmo koliko se je kazni Hajduk naplaćao u proteklih 10-ak godina što u i onako mršavoj Europi bez nekog uspjeha, tako i u domaćim utakmicama, pa to je svota od koje zaboli glava (jest puno manja svota od one koju su zamrčili hajdukovi čelnici kroz povijest).

mislim da je u ovom slučaju zakazao državni aparat.

Zašto tako mislim. Pa zato što bi kazne za prekršitelje trebale biti rigoroznije. Jer u 21 stoljeću videokamere mogu zabilježiti izgrednike, i odmah (neko je to već rekao) locirati i uhititi te iste i da tim sudstvo odreže minimalno 5 godina zatvora, ali ne da se izležavaju po zatvorima, već da budu za opće dobro u staračkim domovima, mrtvačnicama, gašenje opožarenih područja, kojih u ljetnom periodu ima napretek, a nakon odsluženja kazne kad god se igra utakmica ta osoba se mora prije utakmice javiti u policijsku postaju i prespavati u njoj dok utakmica ne završi. Budite sigurni da takva osoba više ne bi ni pomislila na izgrede.

A isto tako ispod tribina di se očekuju neredi parkirati vatrogasno vozilo s vodenim topom i čim bi se prva baklja upalila zalio bi ih vodom pa da vide kako to izgleda biti mokar na buri.
No ima tko o tome misliti vratimo se mi našim utakmicama.


Prva utakmica je bila između
Slaven Belupa i Hajduka

U 24 kolu MaxTv prve lige između Slaven Belupa i Hajduka u Koprivnici
pred 3 500 gledatelja rezultat je završio bez pobjednika 1:1

Hajduk je istrčao u sastavu:

Blažević – James, Milović, Neretljak, Lima – J. Radošević – Caktaš , Andrijašević (od 79. Kukoč ), Ozobić (od 68. Obšivač) – Vukušić, Vuković (od 46. Lendrić)

Strijelci: Lendrić (57), Brezovac (80)



I druga utakmica igrana u Splitu, a sastali su se

Hajduk - Karlovac i u ovom je susretu Hajduk bio bolji za jedan gol završilo je 1:O
jedini gol djelo je Ante Vukušića u 57 minuti s bijele točke.
Hajduk je istrčao u sastavu:

Blažević – Tomaš (od 61. Jozinović), Milović, Neretljak, Lima – J. Radošević, Andrijašević – Ozobić (od 106. K. Ljubičić), Caktaš – Vukušić, Lendrić (od 50. Ah. Sharbini)




Nema komentara:

Objavi komentar

DA BI POSTAVLJALI KOMENTARE TREBA VAM GOOGLE RAČUN (NPR. GMAIL)