srijeda, 19. listopada 2011.

VRLIKA DANAS BEZ STRUJE


Vrličani danas bez struje zbog "neodgodivih" radova Hrvatske elektroprivrede. A u samoj Vrlici jutros kaos. Kafići bez kave, aparati ne znaju raditi tursku, a gazdama je teško bilo nabaviti jednu džezvu i obradovati kavoljupce. Ja bih kad bi imao izbor turska ili espresso radije odabrao tursku jer smatram da je to veći doživljaj od espresso. 
A u samim kafićima atmosfera kao da je dan žalosti nema muzike, a umjesto kave uglavnom se pijucka žestica (ja mrnjaukno pelinkovac). U trgovinama ništa bolja situacija. U Studenca (ex nova radnja) na vratima stoji "NE RADIMO NEMA STRUJE", a Bože commerca  je malo bolja situacija jer se kupljeno zapisuje na škartac upps: pardon papir i onda digitron (baterije zakon) izračuna iznos. Samo dok izabirate dobijete opasku od prodavačica "pa nećeš valjda sad pola dućana pokupovati" i onda sam se malo našalio na kasi i rekao kako su nekad trgovci na škartacima pisali i računali (a uglavnom i zaračunali malo više nego triba) kupljenu robu i nije im bilo teško, prodavačica (neću vam reći koja da se ne uvridi) će nato "onda je bilo manje i robe", a ja kažem možda je i bilo manje robe ali se je imalo više para pa se više i kupovalo pa opet dođe na isto. Poštu i Banku nisam posjećivao vjerojatno je situacija slična. Toliko o današnjem danu bez struje. Pa neka je ugodno svim Vrličanima i neka se lipo osjećaju usprkos tmurnom, oblačnom danu popraćenu s južinom a valjda će konačno i kiša.
Od danas pa sljedećih tjedan dana moći ćete odgovoriti na anketno pitanje kakvu kavu Vrličani radije piju. U anketi mogu učestvovati svi bez obzira jesu li fanovi bloga ili ne a mogu ostaviti i komentare ako baš žele anketno pitanje se nalazi u plavom okviru ispod chat boxa

Nema komentara:

Objavi komentar

DA BI POSTAVLJALI KOMENTARE TREBA VAM GOOGLE RAČUN (NPR. GMAIL)