petak, 16. rujna 2011.

MISTERIJ ZVAN BLANKA VLAŠIĆ

Misterij zvan Blanka Vlašić da li ga uopće ima ili ne.

Svi ćemo se složiti da je ona naša heroina i proći će još dosta vrimena da ju netko naslijedi.

No zašto se ona u zadnje vrime sve više tuži na ozljede, bolest i sl.

Mislim da njena bolest nije u nogama jer ona može visoko skočiti, već je problem u njenoj glavi.
Zašto to mislim (iako nisam psihić).
Evo zašto. Na većini dosadašnjih natjecanja to je pokazatelj da kad bi glavnina konkurentica otpale na nižim visinama i kad bi manje više jedina Blanka ostala na visinama iznad 2 metra onda bi ona rasterećena i bez pritiska bez problema preskakala i veće visine. No čim ima nekoga tko joj puše u potiljak (kao ovoga ljeta Čičerova) nastaju problemi i rijetko izlazi kao konačan pobjednik.
A to se najčešće i događa na većim natjecanjima dok kad su u pitanju manja natjecanja najčešće se glavne konkurentice mimoilaze tj svaka ide na drugi miting ili kad se kojim slučajem nađu na istom natjecanju onda se i prije natjecanja žale kako nisu u formi, kako su ozljeđeni i sl. pa tako uvijek ako i NE uspije ima opravdanje, a ako uspije onda je napravljen poduhvat.

Možda je Blanka napravila i grešku što je propustila proljetna takmičenja u dvoranama jer nije ista stvar brusiti formu individualno ili kroz natjecanja.
Zaključak ovoga teksta je da Blanka Vlašić triba položiti ruke na svoju glavu (kao na gornjoj slici) i preispitati stanje u njoj.

Nema komentara:

Objavi komentar

DA BI POSTAVLJALI KOMENTARE TREBA VAM GOOGLE RAČUN (NPR. GMAIL)