srijeda, 28. ožujka 2012.

KANADERI NE MIRUJU 20-ak DANA

Ima jedno 20-ak dana ne prođe 2 dana da kanaderi nisu u akciji iznad Vrlike. Ustvari nemaju intervenciju u okolici Vrlike osim što u Peruči prikupljaju vodu. A onda odlaze (kažem oni jer su uvijek u paru tj. 2 kanadera) put Knina.

Svo to vrijeme nisam išao put Knina pa o tome gdje su konkretno u intervenciji možda bi nam mogli nešto više reći oni koji žive na području Knina ili pak oni koji su išli put Knina u vrijeme intervencija.

Dobro znam da je vrijeme kad se pali korov i suha trava. no ipak mislim da je ovdje nešto drugo jer kako kažem u 20-ak dana skoro svaki drugi dan su akciji što je previše previše.

Može li se stati u kraj tim piromanima i radi li policija svoj posao kako treba.

Jer dobro znamo svaka intervencija Kanadera poprilično košta Hrvatske građane.

Već sad su ti silni požari učestali a ljeto još nije ni na vidiku. Jest dugo nema kiše pa je sve suho k'o barut.

Ponavljam volio bih da netko tko više zna gdje gori da nas izvijesti ovdje na blogu ili na fejsu.

Pala mi je jedna luda na pamet iako ovo nije za šalu.

Svi znamo da je suša kakva se ne pamti u ovo vrijeme godine i ne pamti se kad je zadnji put pala kiša. poljoprivredne kulture su već posađene no ne dođe li kiša kao što sam na fejsu napisao mogla bi na jesen hrana biti po zlato. I zato dok gledam ove kanadere moga bi i ja zapaliti vatru oko krumpira i onda pozvati kanadere da dođu gasiti pa će uz gašenje vatre zaliti malo i krumpire pa ću imati najbolje krumpire u Vrličkom kraju.




Nema komentara:

Objavi komentar

DA BI POSTAVLJALI KOMENTARE TREBA VAM GOOGLE RAČUN (NPR. GMAIL)