nedjelja, 5. veljače 2012.

AKO DOČEKAM SUTRA - Dan poslije snježne mećave u Vrlici

Ove sam slike već bio postavio na facebook stranicu no na kraju sam ih makao jer ovdje na blogu mogu bolje iskazati svoje dojmove i trenutačnu situaciju u mojoj bližoj okolici. Za dalje mogli bi mi i drugi Vrličani pomoći kad bi htjeli no iz dosadašnjeg iskustva znam da na njih ne mogu računati
Dan poslije tj nakon prestanka snježnih mećava i kada se je konačno ukazalo zubato sunce stanje u Vrličkom kraju se normalizira koliko je to moguće. Koliko imam informaciju i autobusne linije iz Splita su uspostavljene. A po slikama koje slijede da vidi se da i Vrlički komunalci rade da na tome da normaliziraju život u Vrlici i njenoj okolici.

Jučer nas je naša Ljilja Vrančić izvjestila da u ambulanti nije bilo hitnih slučajeva zbog lomova ruku, nogu nadam se da je tako i s današnjim danom jer iako je osvanulo sunce ipak je sve smrzlo.

Ovdje vidimo da je manje više sve pročišćeno do Radne zone Kosore no ipak treba biti oprezan zbog nanosa
Na ovoj slici desno vidljivo je da su komunalci bili pročistili i put zaseoka Lakići u Kosorima no bura je učinila svoje i onemogućila komunikaciju.
Ako ste se uspjeli probiti do radne zone Kosore ako niste avanturista nije preporučljivo dalje od istočnog ulaza prema ex Kosorskoj školi, jer i tu je vjetar kao i prema Lakićima učinio svoje, istina u manjoj mjeri ali ipak dovoljno.


No za avanturiste avantura prema Mučalovićima i dalje završava ovdje...
...jer zbog strmine komunalni bager se nije usudio dalje da nebi ugrozio svoj život.


U Vrlici nisam bio još od srijede (zar je samo toliko prošlo) i ne znam konkretnu situaciju, pa bolje da ne nagađam (imam za to vas?)



Nema komentara:

Objavi komentar

DA BI POSTAVLJALI KOMENTARE TREBA VAM GOOGLE RAČUN (NPR. GMAIL)